Győr

9021 Győr Baross Gábor út 24

Leírás


Elhelyezkedés

Az üzletház Győr - Moson - Sopron megyében, Győr (130.000 fő) Belvárosában helyezkedik el. A Belváros Győr egyik legkisebb területű, de annál nagyobb horderejű városrésze.

Megközelíthetőség

Az ingatlan jól megközelíthető az 1. számú főút, azaz a Mártírok útja felől alsóbbrendű utakon keresztül. Az ingatlanhoz vezető út jó állapotban lévő aszfalttal burkolt. A parkolás az utcákban kialakított parkolókban fizetés ellenében oldható meg. A buszmegálló pár tíz méterre, a vasútállomás a Kandó Kálmán utcában, az ingatlantól kb. 800-1000 méterre található.

Környezet

Az ingatlan a belváros déli, a sétáló utcában, a Baross Gábor utca és a Bajcsy Zsilinszky utca sarkán helyezkedik el. Az ingatlan befoglaló környezetében, a terület jellegénél fogva többszintes, egymáshoz zártsorúan csatlakozó társasházak helyezkednek el, melyek földszintjén kereskedelmi és szolgáltató egységek, az emeleteket irodák lakások kerültek kialakításra.

Telek és parkoló

Az ingatlan 1414 m2 nagyságú, szabálytalan téglalap alakzatú. A telek a Vt, azaz a településközpont vegyes építési övezetbe tartozik. A telek beépítésére a kialakult állapot vonatkozik, illetve az illeszkedés szabálya. A telek közművesített, azaz közüzemi víz, villany, csatorna bekötéssel rendelkezik.

Épület

A telek 100%-ban beépített egy részben alápincézett + földszint + emelet + lapostetős kialakítású üzletházzal. Az épület fűtését a távhő szolgáltató biztosítja. Az épület hűtése a tetőn található folyadékhűtővel biztosított négy csöves rendszerrel és fancoil berendezésekkel.

Jelenlegi állapot

Az ingatlan rendelkezik további fejlesztési lehetőséggel, melyet a Társaság a jövőben tervez kihasználni, melynek keretén belül a Társaság vizsgálja az ingatlanra történő további két szint építésének lehetőségét. Ezen beruházás eredményeképpen a várt Bruttó Hasznosítható Alapterület nagyságrendileg további 750 négyzetméterrel nőhet.

Technikai adatok


Cím9021 Győr Baross Gábor út 24
Helyrajzi számGyőr, belterület (helyrajzi száma: 7228)
Adás-vételi szerződés dátuma2020.06.18.
Földhivatali bejegyzés dátuma2020.06.19.
Ingatlan elhelyezkedése értékbecslési dokumentáció alapjánGyőr központjában, a sétáló utca közepén, a Baross Gábor út és a Bajcsy - Zsilinszky út kereszteződésében helyzkedik el. Buszmegállók a közelben találhatóak, valamint a vasúti pályaudvar 800 méterre helyezkedik el.
Tulajdoni hányad tulajdoni lap szerint1/1
Ingatlan megnevezése tulajdoni lap szerint„kivett áruház”
Ingatlan besorolása típus szerint, melyet a Kibocsátó tart nyilván mint típuskiskereskedelmi ingatlan
Tulajdoni lap szerint bejegyzett terület (egész négyzetméterre kerekítve)1,414
Telek mérete (egész négyzetméterre kerekítve) tulajdoni lap, értékbecslések, egyéb dokumentációk alapján1,414
Épületek száma1
Jellemző építés éve értékbecslési dokumentáció alapján1950
Szintek épületenkéntPinceszint + földszint + 1 emelet
Épület Alapterülete terasz nélkül (egész négyzetméterre kerekítve)2,974
Ebből kiskereskedelmi típusú építmény Bruttó Hasznosítható Alapterülete (egész négyzetméterre kerekítve)2,974
Ebből ipari-logisztikai típusú építmény Bruttó Hasznosítható Alapterülete (egész négyzetméterre kerekítve)0
Ebből iroda típusú építmény Bruttó Hasznosítható Alapterülete (egész négyzetméterre kerekítve)0
Teraszok alapterülete0
Parkolóhelyek száma0
Energetikai besorolásLegutolsó hiteles dokumentum alapján 2016-ban GG besorolású volt. Legutoljára 2019 során történtek felújítási munkálatok az épületen. A felújítási munkálatokat követő jelenlegi pontos energetikai besorolás nem ismeretes.
Szerződött bérlők 2021.06.30.-ai dátummalAMREST VENDÉGLÁTÓ KFT.; DM Kft.; EURONET BANKTECHNIKAI SZOLGÁLTATÓ KFT.; KIK TEXTIL ÉS NON-FOOD KFT.; YONG DUO 2020 Kft.
Jelenlegi státusz megjegyzésAz épület első emeletén található az Arrabona udvar felől egy kihasználatlan, bérbe nem adott terület, melynek bérbeadásának feltétele az ingatlan ezen részéhez kapcsolódó lépcsőház felújításra kerüljön.
További fejlesztési lehetőség, melynek kihasználása tervezettA Társaság további két szint ráépítésének lehetőségét vizsgálja, mely irodaterület funkcióként működhetne, melynek tervezett Bruttó Hasznosítható Alapterülete nagyságrendileg további 1400 négyzetméter.

Galéria


Térkép