Dombóvár

7200 Dombóvár, Borsos Miklós utca 3.

Leírás


Elhelyezkedés

Dombóvár város Tolna megyében, a Dombóvári kistérség székhelye. Tolna megye harmadik legnagyobb települése, a megyeszékhely, Szekszárd és Paks után.

Megközelíthetőség

Legfontosabb megközelítési útvonala a Dunaföldvár-Kaposvár-Nagykanizsa közti 61-es főút. A város jelentős vasúti csomópont is: áthalad rajta a (Budapest–)Pusztaszabolcs–Pécs-vasútvonal, amelyből ágazik le a Dombóvár–Kaposvár–Gyékényes, Dombóvár–Komló és a Dombóvár–Bátaszék-vasútvonal. Az ingatlan a 61-es, nagy forgalmú főútról jól látható és megközelíthető, így frekventált főút mellett található.

Környezet

Közvetlen szomszédságában tömegközlekedési állomás is megtalálható.

Telek és parkolás

Az ingatlan szabálytalan trapéz alakú. A terep kialakult, síknak mondható. A tervezési terület szilárd burkolatú közútról gépkocsival, kerékpárral egyaránt jól megközelíthető. A parkolás telken belül megoldott. A telek közművesített.

Épület

A telken jelenleg egy darab raktárépület található amelyben két darab bérlő tartózkodik. Az épületen belül irodahelyiségek, és két nagy csarnok található. Az épület terasszal is rendelkezik.

Jelenlegi állapot

A 2022-es üzleti év során vagy ezt követően a követően a Társaság olyan fejlesztéseket tervez a Dombóvári raktár ingatlanon, mely beruházások megvalósítása esetén a jelenlegi raktárként működő ipari-logisztikai ingatlant kiskereskedelmi céllal lehet majd hasznosítani.

Technikai adatok


Cím7200 Dombóvár, Borsos Miklós utca 3.
Helyrajzi számDombóvár, belterület (helyrajzi száma: 4600/7)
Adás-vételi szerződés dátuma2021.06.29.
Földhivatali bejegyzés dátuma-
Ingatlan elhelyezkedése értékbecslési dokumentáció alapjánDombóvár belterület, buszmegálló szomszédságában. A 61-es főúthoz közel.
Tulajdoni hányad tulajdoni lap szerint1/1
Ingatlan megnevezése tulajdoni lap szerint„kivett épület”
Ingatlan besorolása típus szerint, melyet a Kibocsátó tart nyilván mint típusIpari- logisztikai, később terveztetten kiskereskedelmi ingatlan
Tulajdoni lap szerint bejegyzett terület (egész négyzetméterre kerekítve)18,642
Telek mérete (egész négyzetméterre kerekítve) tulajdoni lap, értékbecslések, egyéb dokumentációk alapján18,642
Épületek száma2
Jellemző építés éve értékbecslési dokumentáció alapjánhiteles dokumentummal alátámasztható adattal nem rendelkezik a Társaság
Szintek épületenkéntföldszintes épület
Épület Alapterülete terasz nélkül (egész négyzetméterre kerekítve)4,201
Ebből kiskereskedelmi típusú építmény Bruttó Hasznosítható Alapterülete (egész négyzetméterre kerekítve)4,201
Ebből ipari-logisztikai típusú építmény Bruttó Hasznosítható Alapterülete (egész négyzetméterre kerekítve)0
Ebből iroda típusú építmény Bruttó Hasznosítható Alapterülete (egész négyzetméterre kerekítve)0
Teraszok alapterületeAz építmény rendelkezik terasszal, azonban a Társaság nem rendelkezik ennek pontos méreteit hitelesen alátámasztó dokumentumokkal
Parkolóhelyek számaAz ingatlanon számos parkolóhely van kialakítva, azonban ezek pontos műszaki felmérése a tájékoztató készítésének időpontjában nem ismeretes.
Energetikai besorolásGG, azonban a tervezett felújítási munkálatokat követően várhatóan ez CC besorolásra fog emelkedni.
Szerződött bérlők 2021.06.30.-ai dátummalPartner in Pet Food Hungária Kft.; Arzenál 2000 Kft.
Jelenlegi státusz megjegyzésRestrukturálás alatt: 2022-es üzleti évet követően felújítandó, valamint feltételezhetően a jövőben összességében a jelenlegihez képest a bérlők összetétele szignifikánsan változni fog.
További fejlesztési lehetőség, melynek kihasználása tervezett-

Galéria


Térkép